1 |
Ülkemizde üretilen kültür bitkileri, tıbbi ve aromatik bitkiler |
|
|
|
2 |
Kültürü yapılan Tıbbi ve aromatik bitkilerinbotanik özellikleri |
|
|
|
3 |
Kültür bitkileri kullanım durumları ;Tahıllar, Yemeklik tane baklagiller, Yem bitkileri, Endüstri bitkileri, Sebzeler, Meyveler |
|
|
|
4 |
Türkiye topraklarının bitkisel üretim bakımından değerlendirilmesi ve sınıflandırılması |
|
|
|
5 |
Türkiye topraklarının bitkisel üretim bakımından değerlendirilmesi ve sınıflandırılması |
|
|
|
6 |
Toprak suyu ve tarla tarımı sistemleri (Kültür bitkilerinin su istekleri, sulama suyunun özellikleri) |
|
|
|
7 |
Toprak suyu ve tarla tarımı sistemleri, Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri;bakım, gübreleme |
|
|
|
8 |
Tohumluk |
|
|
|
9 |
Toprağın işlenmesi |
|
|
|
10 |
Ara sınav |
|
|
|
11 |
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; Nadas, ekim, çimlenme |
|
|
|
12 |
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; Dormansi, vivipari, ekim nöbeti |
|
|
|
13 |
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; Zararlı ot ve diğer zararlılarla mücadele |
|
|
|
14 |
Tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştirme teknikleri; Gübreleme, sulama, ayırma, seyreltme |
|
|
|
15 |
genel tekrar |
|
|
|