1 |
Baharat tanımı ve baharat olarak kullanılan bitkilerin geçmişten günümüze ekonomik önemi |
|
|
|
2 |
baharat tarihi gelişimi |
|
|
|
3 |
baharat türev ürünleri |
|
|
|
4 |
önemli baharatlar ve sınıflandırılması |
|
|
|
5 |
Baharatlarda üretim ve doğadan toplama |
|
|
|
6 |
vejetatif üretim |
|
|
|
7 |
generatif üretim |
|
|
|
8 |
Baharatlarda üretim ve doğadan toplama |
|
|
|
9 |
sınav |
|
|
|
10 |
baharataların ekonomik önemi |
|
|
|
11 |
Zencefil, zerdeçal, havlıcan |
|
|
|
12 |
Kakule, besbase, muskat |
|
|
|
13 |
Tarçın karabiber hindistancevizi |
|
|
|
14 |
yenibahar, karanfil, köri |
|
|
|
15 |
|
|
|
|