1 |
Bitkilerde hastalıklara neden olan etmenlerin ekonomik önemi, Türkiye'deki durumu, organik tarım yapılan alanlardaki durumu |
|
|
|
2 |
Hastalık etmenlerin oluşturduğu belirtiler (nekrotik simptomlar, hipoplastik simptomlar, hiperplastik simptomlar) |
|
|
|
3 |
Hastalık oluşumuna neden olan canlı hastalık etmenlerinden funguslar, genel özellikleri, bitkilerde oluşturdukları belirtiler |
|
|
|
4 |
Hastalık oluşumuna neden olan canlı hastalık etmenlerinden bakteriler ve virüsler, genel özellikleri, bitkilerde oluşturdukları belirtiler |
|
|
|
5 |
Yumuşak çekirdeli meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücadelesi |
|
|
|
6 |
Yumuşak çekirdeli meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücadelesi |
|
|
|
7 |
Yumuşak çekirdeli meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücadelesi |
|
|
|
8 |
Sert çekirdeli meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücadelesi |
|
|
|
9 |
Sert çekirdeli meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücadelesi |
|
|
|
10 |
Sert kabuklu meyve ağaçlarında görülen hastalıklar ve organik mücedelesi |
|
|
|
11 |
Bağ hastalıkları ve organik mücadelesi |
|
|
|
12 |
Turunçgil hastalıkları ve organik mücadelesi |
|
|
|
13 |
Çilek ve Üzümsü meyve hastalıkları ve organik müacdelesi |
|
|
|
14 |
Sebze hastalıkları ve organik mücadelesi |
|
|
|