Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. Dr. Mustafa Apan *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Bahar
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Anlatım, uygulama, soru-cevap yöntemiyle işlenmiştir.

Dersin İçeriği

BULDUK, Sıdıka. Gıda ve Personel Hijyeni. Detay yayıncılık. Ankara 2003

Dersin Amacı

Bu ders ile öğrencilere; mevzuat ve hijyen kurallarına uygun olarak kişisel hijyen sağlama ve işletme temizlik ve dezenfeksiyon kurallarını uygulama yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Hijyen ve sanitasyon kavramlarını 1-5.mp4
KİŞİSEL HİJYEN1.pdf
2 Hijyen ve sanitasyon kavramlarını 1-5.mp4
KİŞİSEL HİJYEN2.pdf
3 Hijyen ve sanitasyon kavramlarını KİŞİSEL HİJYEN1.pdf
1-5.mp4
4 Hijyen ve sanitasyon kavramlarını İŞLETMELERDE TUVALETLER VE EL.pdf
1-5.mp4
5 Temizlik ve dezenfektan malzemeleri İŞLETMELERDE TUVALETLER VE EL.pdf
1-5.mp4
6 Temizlik ve dezenfektan malzemeleri PERİYODİK SAĞLIK KONTROLLERİ .pdf
6.mp4
7 Temizlik ve dezenfektan malzemeleri giriş.pdf
7.mp4
8 Ara Sınav TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
9 Kişisel hijyen
10 Gıda işletmelerinde bulunan hijyen ve sanitasyon sistemleriKişisel hijyen TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
11 Gıda işletmelerinde bulunan hijyen ve sanitasyon sistemleri TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
12 Gıda işletmelerinde bulunan hijyen ve sanitasyon sistemleri Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4
13 Gıda işletmelerinde bulunan hijyen ve sanitasyon sistemleri Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4
14 Gıda işletmelerinde bulunan hijyen ve sanitasyon sistemleri Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4