Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. Mustafa Apan Öğr. Gör. Mustafa Apan *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Bahar
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Anlatım, uygulama, soru-cevap yöntemiyle işlenmiştir.

Dersin İçeriği

BULDUK, Sıdıka. Gıda ve Personel Hijyeni. Detay yayıncılık. Ankara 2003

Dersin Amacı

Bu ders ile öğrencilere; mevzuat ve hijyen kurallarına uygun olarak kişisel hijyen sağlama ve işletme temizlik ve dezenfeksiyon kurallarını uygulama yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Kişisel hijyen 1-5.mp4
KİŞİSEL HİJYEN1.pdf
2 Kişisel hijyen 1-5.mp4
KİŞİSEL HİJYEN2.pdf
3 Kişisel temizlik kuralları KİŞİSEL HİJYEN1.pdf
1-5.mp4
4 Kişisel temizlik kuralları, işletmelerde tuvaletler ve el yıkama alanları İŞLETMELERDE TUVALETLER VE EL.pdf
1-5.mp4
5 İşletmelerde tuvaletler ve el yıkama alanları İŞLETMELERDE TUVALETLER VE EL.pdf
1-5.mp4
6 Periyodik sağlık kontrolleri PERİYODİK SAĞLIK KONTROLLERİ .pdf
6.mp4
7 İşletme giriş ve çıkışları giriş.pdf
7.mp4
8 Temizlik malzemeleri TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
9 Ara sınav
10 Temizlik malzemeleri TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
11 Temizlik malzemeleri TEMİZLİK MALZEMELERİ.pdf
8-14.mp4
12 Gıda işletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4
13 Gıda işletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4
14 Gıda işletmelerinde temizlik ve dezenfeksiyon Gıda Endüstrisinde Kullanılan Dezenfektanların Özellikleri .pdf
8-14.mp4
15 TEKRAR 15.mp4