Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Aysun Pekşen Dr. Öğr. Üyesi Burak Akyüz Prof. Dr. Fisun Gürsel Çelikel Prof. Dr. Neriman Beyhan Prof. Dr. Hüseyin Çelik Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy Prof. Dr. Leyla Demirsoy Prof. Dr. Ümit Serdar Prof. Dr. Ahmet Balkaya Prof. Dr. Ahmet Öztürk Prof. Dr. Bülent Köse Doç. Dr. Harun Özer Doç. Dr. Mehmet Tütüncü Dr. Öğr. Üyesi Dilek Soysal Dr. Öğr. Üyesi Besim Karabulut *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2025, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

-----

Dersin İçeriği

Mesleki uygulama hakkında bilgilendirme, uygulama alanları ve laboratuvarların tanıtımı ile laboratuvardaki alet-ekipman hakkında genel bilgilerin verilmesi ile laboratuvar ve alanda uygulamaların yapılması.

Dersin Amacı

Bahçe Bitkileri ile ilgili teorik olarak derslerde öğrenilen bilgilerin pratiğe aktarılmasını sağlamak.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Dersin amacı ve işleme şekli hakkında bilgilendirme, İlgili bilim dalı hakkında bilgilendirme
2 Meyvecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
3 Sebzecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
4 Süs Bitkisi yetiştiriciliği konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
5 Bağcılık konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
6 Meyvecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
7 Sebzecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
8 Süs Bitkisi yetiştiriciliği konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
9 Bağcılık konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
10 Ara Sınav
11 Sebzecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
12 Süs Bitkisi yetiştiriciliği konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
13 Bağcılık konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
14 Meyvecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme
15 Sebzecilik konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme