| 1 |
|
Sığırlarda dışkı skoru belirleme |
|
|
| 2 |
|
Yumurta ve Yumurta Kalitesinin Üretim Sistemlerine Göre Değişimi |
|
|
| 3 |
|
Küçükbaş hayvanlarda Vücut Ölçümleri ve Yaş Tayini |
|
|
| 4 |
|
Hayvancılıkta işletme ve sürü yönetimi |
|
|
| 5 |
|
Küçükbaşlarda Yetiştirme Sistemleri |
|
|
| 6 |
|
Koyunculukta Kimliklendirme, Kırkım, kastrasyon, Boynuz Köreltme, Yaş tayini |
|
|
| 7 |
|
Süt Sığırı İşletmelerinde Biyogüvenlik |
|
|
| 8 |
|
Kaliteli Çiğ Süt Üretiminin Temel Koşulları |
|
|
| 9 |
|
Merada Otlayan Hayvanların Yem Tüketimini Belirleme Metotları |
|
|
| 10 |
|
ARA SINAV |
|
|
| 11 |
|
Karma Yemlerde Homojenite |
|
|
| 12 |
|
Karma Yem Sanayii |
|
|
| 13 |
|
Laboratuvar çalışmaları, kullanılan alet ve cihazlar, analizler, Laboratuvar güvenliği ve temizliği, çalışma prensipleri |
|
|
| 14 |
|
Arıcılık uygulamaları I, Bal Arılarında Sonbahar Bakımı ve Kışa Hazırlama |
|
|
| 15 |
|
Ruminantlarda Sindirim Fizyolojisi |
|
|