| 1 |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 2 |
Tahillarda enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemlerini öğretilmektedir. |
Tahillarda enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemlerini öğretilmektedir. |
|
|
| 3 |
Sebzelerde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Sebzelerde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
| 4 |
Domateste enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 5 |
Mısırda enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 6 |
Patateste enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 7 |
Tütünde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Tütünde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
| 8 |
Yumuşak çekirdekli meyvelerde (elma, armut, ayva vb.) enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 9 |
Sert çekirdekli meyvelerde (erik, kiraz, kayısı, şeftali vb.) enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 10 |
Asmalarda enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 11 |
Turunçgillerde enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 12 |
Buğday ve arpada enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
| 13 |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
| 14 |
Çilek ve süs bitkilerinde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|