1 |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
2 |
Tahillarda enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemlerini öğretilmektedir. |
Tahillarda enfeksiyon oluşturan toprak kökenli virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemlerini öğretilmektedir. |
|
|
3 |
Sebzelerde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Sebzelerde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
4 |
Domateste enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
5 |
Mısırda enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
6 |
Patateste enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
7 |
Tütünde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Tütünde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
8 |
Yumuşak çekirdekli meyvelerde (elma, armut, ayva vb.) enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
9 |
Sert çekirdekli meyvelerde (erik, kiraz, kayısı, şeftali vb.) enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
10 |
Asmalarda enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
11 |
Turunçgillerde enfeksiyon oluşturan virüs ve viroidlerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
12 |
Buğday ve arpada enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|
13 |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
Şeker pancarında enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
14 |
Çilek ve süs bitkilerinde enfeksiyon oluşturan virüslerin taksonomideki yeri, partikül özellikleri, taşınma şekli, konukçuları, bitkilerde oluşturduğu belirtiler ve kontrol yöntemleri öğretilmektedir. |
|
|
|