1 |
Gıdaların başlıca fiziksel özellikleri
Şekil: Önemi ve ölçümü |
|
Şekil |
|
2 |
Boyut: Önemi, ölçüm teknikleri |
|
Şekil |
|
3 |
hacim ölçüm yöntemleri |
|
Hacim ölçümü |
|
4 |
yoğunluk ölçüm teknikleri |
|
yoğunluk ölçümü |
|
5 |
porozite ölçüm yöntemleri |
|
Porozite ölçümü |
|
6 |
Büzüşme: önemi ve uygulaması |
|
Büzüşme testi |
|
7 |
Renk: tanımı, ölçüm teknikleri |
|
renk ölçümü |
|
8 |
Su aktivitesi: tanımı, ölçüm teknikleri |
|
Su aktivitesi ölçümü |
|
9 |
Ara sınav |
|
Genel tekrar |
|
10 |
Tekstür: Tanımı ve Ölçümü |
|
Tekstür ölçümü |
|
11 |
Gıdaların reolojik özellikleri |
|
Viskozite ölçümü |
|
12 |
Gıdaların dielektrik özellikleri |
|
Dielektrik özelliklerin belirlenmesi |
|
13 |
Gıdanın Termal özellikleri |
|
Termal özelliklerin belirlenmesi |
|
14 |
SEM, TEM, Rehidrasyon testi |
|
SEM, TEM, Rehidrasyon testi |
|
15 |
|
|
|
|