| 1 |
Giriş: Gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobioyolojik özellikleri |
Yok |
Yok |
|
| 2 |
Katkı maddelerinin tanımı ve kullanım amaçları |
Yok |
Yok |
|
| 3 |
Katkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler |
Yok |
Yok |
|
| 4 |
Katkı maddelerinin sınıflandırılması |
Yok |
Yok |
|
| 5 |
Katkı maddelerinin besinin duyusal özellikleri ve sağlık açısından değerlendirilmesi |
Yok |
Yok |
|
| 6 |
Antioksidanlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 7 |
Asitliği düzenleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 8 |
Emülgatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 9 |
Vize |
|
|
|
| 10 |
Stabilizatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 11 |
Gamlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 12 |
Koruyucular: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 13 |
Renklendiriciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 14 |
Lezzet maddeleri ve tatlandırıcılar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
| 15 |
Topaklanma önleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|