Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. Melike ÇAKIR KELEŞ *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Perçin, N. (Ed.) Dünya Mutfak Kültürleri, Beta Yayınları

Dersin İçeriği

Dünya Mutfak Kültürleri

Dersin Amacı

Dünya mutfak kültürleri hakkında bilgi edinmek

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Mutfak Kültürünü oluşturan unsurlar
2 Mutfak Kültürünü oluşturan unsurlar
3 Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları
4 Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları
5 Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları
6 Mutfak Kültürü: Çin ve Türk mutfakları
7 Vize
8 Mutfak Kültürü: Çin ve Türk mutfakları
9 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
10 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
11 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
12 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
13 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
14 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
15 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
16 Final