1 |
Kültür ve Türk Mutfağı |
|
|
|
2 |
Türk mutfağının tarihsel gelişim süreçleri |
|
|
|
3 |
Türk mutfağının tarihsel gelişim süreçleri |
|
|
|
4 |
Türk mutfağının tarihsel gelişim süreçleri |
|
|
|
5 |
Osmanlı ve Saray Mutfağı |
|
|
|
6 |
Osmanlı ve Saray Mutfağı |
|
|
|
7 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Akdeniz) |
|
|
|
8 |
Ara sınav |
|
|
|
9 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Karadeniz) |
|
|
|
10 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Karadeniz) |
|
|
|
11 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Marmara) |
|
|
|
12 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Ege) |
|
|
|
13 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Güneydoğu Anadolu ) |
|
|
|
14 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (İç Anadolu) |
|
|
|
15 |
Türk mutfağında yer alan yemekleri hazırlama, pişirme ve servis yöntemler (Doğu Anadolu) |
|
|
|
16 |
Final |
|
|
|