Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Öğr. Gör. Dr. Melike Çakır Keleş *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Doç. Dr. Hülya Kurgun, Yrd. Doç. Dr. Demet Bağıran Özşeker, Gastronomi ve Turizm, Detay Yayıncılık

Dersin İçeriği

sözlü anlatım

Dersin Amacı

Dünyada ve Türkiye'de gastronomi turizmi merkezlerini incelemek

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Gastronomi ve Turizm
2 Gastronomi ve Turizm
3 Gastronomi Turizmi Arz Kaynakları
4 Gastronomi Turizmi Arz Kaynakları
5 Şarap Turizmi ve Rotaları
6 Şarap Turizmi ve Rotaları
7 Sınav
8 Zeytinyağı Turizmi ve Rotalar
9 Çay Turizmi ve RotalarıZeytinyağı Turizmi ve Rotalar
10 Peynir Turizmi ve RotalarÇay Turizmi ve Rotaları
11 Peynir Turizmi ve Rotalar
12 Sokak Lezzetleri ve Rotalar
13 Sokak Lezzetleri ve Rotalar
14 bira turizmi ve rotaları
15 bira turizmi ve rotaları
16 Sınav