1 |
Giriş: Gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobioyolojik özellikleri |
Yok |
Yok |
|
2 |
Katkı maddelerinin tanımı ve kullanım amaçları |
Yok |
Yok |
|
3 |
Katkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler |
Yok |
Yok |
|
4 |
Katkı maddelerinin sınıflandırılması |
Yok |
Yok |
|
5 |
Katkı maddelerinin besinin duyusal özellikleri ve sağlık açısından değerlendirilmesi |
Yok |
Yok |
|
6 |
Antioksidanlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
7 |
Asitliği düzenleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
8 |
Emülgatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
9 |
Vize |
|
|
|
10 |
Stabilizatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
11 |
Gamlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
12 |
Koruyucular: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
13 |
Renklendiriciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
14 |
Lezzet maddeleri ve tatlandırıcılar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
15 |
Topaklanma önleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
16 |
Genel tekrar |
Yok |
Yok |
|