| 1 | 
																Giriş: Gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobioyolojik özellikleri | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 2 | 
																Katkı maddelerinin tanımı ve kullanım amaçları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 3 | 
																Katkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 4 | 
																Katkı maddelerinin sınıflandırılması | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 5 | 
																Katkı maddelerinin besinin duyusal özellikleri ve sağlık açısından değerlendirilmesi | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 6 | 
																Antioksidanlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 7 | 
																Asitliği düzenleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 8 | 
																Emülgatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 9 | 
																Vize | 
																 | 
																 | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 10 | 
																Stabilizatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 11 | 
																Gamlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 12 | 
																Koruyucular: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 13 | 
																Renklendiriciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 14 | 
																Lezzet maddeleri ve tatlandırıcılar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 | 
				
																		
			
																		
																| 15 | 
																Topaklanma önleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları | 
																Yok | 
																Yok | 
																
					
																 |