1 |
Beslenme ve Diyetetik Bölümünün ve Anabilim dallarının tanıtımı bölüm başkanı ve yardımcılarının tanıtılması, çalışma alanları |
|
|
|
2 |
Yönetmeliklerin ve öğrenci sorumluluklarının öğretilmesi, |
|
|
|
3 |
Yönetmeliklerin ve öğrenci sorumluluklarının öğretilmesi, |
|
|
|
4 |
Diyetisyenlik mesleği tanımı görevleri |
|
|
|
5 |
OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünün tanıtımı, misyonu, vizyonu, müfredatı... |
|
|
|
6 |
Meslek tarihi ve uluslararası derneklerin tanıtımı, |
|
|
|
7 |
Vize sınavı haftası |
|
|
|
8 |
Diyetisyenlik Mesleği tarihi |
|
|
|
9 |
Beslenme Etiği |
|
|
|
10 |
Diyetisyenlik Meslek Etik Kuralları |
|
|
|
11 |
Samsun’da görev yapan meslektaşlarımız davet edilmesi. |
|
|
|
12 |
EFAD, ICDA ve IUNS,WHO,FAO -Beslenme ve Diyet Dergileri -JADA ,AJCN ,Cancer, food nutrition vb dergilerin taranması ve yayın okunması |
|
|
|
13 |
Diyetisyenler ile buluşma |
|
|
|
14 |
Diyetisyen buluşmaları |
|
|
|
15 |
Diyetisyenlerle buluşma |
|
|
|
16 |
Diyetisyenlerle buluşma |
|
|
|