1 |
Beslenmeye giriş ve beslenmenin önemi |
|
|
|
2 |
Yiyecek hazırlamada hijyen ve laboratuvar kuralları
Yayın tarama ve veri tabanı kullanımı |
|
|
|
3 |
Karbonhidratlar I
Ölçü Alma |
|
|
|
4 |
Karbonhidratlar II
Laboratuvar uygulama örnekleri ve rapor yazımı |
|
|
|
5 |
Tahıllar ve tahıl ürünleri
Besinlerin karbonhidrat ve posa içerikleri |
|
|
|
6 |
Doğal ve yapay tatlandırıcılar
Tahıllar ile ilgili uygulamalar |
|
|
|
7 |
Proteinler I
Besinlerin protein içerikleri |
|
|
|
8 |
Proteinler II
Proteini azaltılmış uygulamalar |
|
|
|
9 |
Ara sınav |
|
|
|
10 |
Protein kalitesi
Protein kalitesinin hesaplanması |
|
|
|
11 |
Etler ve et ürünleri
Etlerle ilgili uygulamalar |
|
|
|
12 |
Yumurta
Yumurta ile ilgili uygulamalar |
|
|
|
13 |
Yağlar I
Besinlerin yağ içerikleri |
|
|
|
14 |
Yağlar II
Besinlerin yağ asidi içerikleri |
|
|
|
15 |
Yağlar ve elde ediliş şekilleri
Yağlarla ilgili uygulamalar |
|
|
|