Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Bahar
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Değişimler ve porsiyonlar farkları hesaplamaları önerileri

Dersin İçeriği

Beslenme öğrencilerine değişimler ve porsiyonları kavratmak

Dersin Amacı

Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 porsiyonlar ve öneriler (TÜBER)
2 porsiyonlar ve öneriler (TÜBER)
3 Değişimler eski uygulamalar
4 Değişimler yeni uygulamalar
5 besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
6 besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
7 vize haftası
8 besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
9 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
10 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
11 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
12 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
13 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
14 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
15 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama
16 farklı değişimlerdeki besin ögelerinin karbonhidrat, protein yağ içeriklerine göre değişimleri hesaplama