1 |
Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş-Tanımlar |
|
|
|
2 |
Standart Tarifelerin Tanımı, Önemi ve Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanımı |
|
|
|
3 |
Standart Tarifelerde Kullanılan Yemek Grupları |
|
|
|
4 |
Standart Tarifelerde Yemek Grupları ve Gramajlar |
|
|
|
5 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları |
|
|
|
6 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları |
|
|
|
7 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları: Et Yemekleri |
|
|
|
8 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları: Etli/Zeytinyağlı Sebze ve Kurubaklagil Yemekleri |
|
|
|
9 |
Ara Sınav |
|
|
|
10 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları: Çorba, Pilav, Makarna ve Börekler |
|
|
|
11 |
Standart Tarife Geliştirme Aşamaları: Tatlı ve Salatalar |
|
|
|
12 |
Diyet Mutfağına Yönelik Standart Tarife Geliştirme |
|
|
|
13 |
Diyet Mutfağına Yönelik Standart Tarife Geliştirme |
|
|
|
14 |
Diyet Mutfağına Yönelik Standart Tarife Geliştirme |
|
|
|
15 |
Diyet Mutfağına Yönelik Standart Tarife Geliştirme |
|
|
|