1 |
Dersin dönem süresince nasıl yürütüleceğine ilişkin bilgi verilmesi, ambalaj/etiket tasarımının tanımı, tarihçesi ve önemine ilişkin açıklama yapılması, ulusal ve uluslararası örneklerin analiz edilmesi ve değerlendirilmesi. |
Literatür hazırlığı |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
2 |
Ambalaj/etiket tasarımının tanımı, tarihçesi ve önemine ilişkin bilgi verilmesi, ulusal ve uluslararası örneklerin analiz edilmesi ve değerlendirilmesi. |
Sunum hazırlığı |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
3 |
Ürün ambalajına/etiketine ilişkin tasarım probleminin tespit edilmesi ve bir ürün ambalajının tasarımına başlanması |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
4 |
Ambalaj/etiket tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
5 |
Ambalaj/etiket tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
6 |
Ambalaj/etiket tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
7 |
Ambalaj/etiket tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
8 |
Menü tasarımının tanımı, tarihçesi ve önemine ilişkin açıklama yapılması, ulusal ve uluslararası örneklerin analiz edilmesi ve değerlendirilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
9 |
Ara sınav |
|
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
10 |
Menü için tasarım probleminin tespit edilmesi ve tasarımına başlanması |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
11 |
Menü tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
12 |
Menü tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
13 |
Menü tasarımına devam edilmesi |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|
14 |
Menü tasarımlarının tamamlanması, döneme ilişkin genel bir değerlendirme yapılması. |
Araştırma, inceleme |
R 205 nolu atelye
R 206 nolu atelye |
|