Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Selçuk Çıkla Prof. Dr. Serkan Şen Doç. Dr. Ömer Saraç Prof. Dr. Nuh Doğan Doç. Dr. Bekir Şakir KONYALI Doç. Dr. Semih Yeşilbağ Prof. Dr. Bekir Şişman Doç. Dr. Salih Demirbilek Doç. Dr. İlknur Tatar Kırılmış Dr. Öğr. Üyesi Hasan Kızıldağ Dr. Öğr. Üyesi Hanife Alkan Ataman *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

OMÜ Lisansüstü Tez Yazım Kılavuzu, 2022

Dersin İçeriği

Bitirme Projeleri; Lisans Eğitim-Öğretim planlarında yer alan, ders saati sayısı ve kredisi belirli, proje, tez, sanat etkinliği ve benzeri türden çalışmalardır. Bu çalışmalar, bir konuda derleme ve değerlendirme, teorik, gözleme dayalı ve/veya deneysel nitelikli çalışma, mevcut bir bilgiyi bir alana uygulama, proje yapma ve yapılan çalışmaları rapor etme ve/veya sunma şeklinde gerçekleştirilirler. Bitirme Projesi, öğrencinin belirli bir mesleki olgunluğa eriştiğinin kanıtı kabul edilir. Bitirme Projesinin alınması, danışman ve konusunun belirlenmesi, gerçekleştirilmesi, sınavı ve başarı ölçüsü burada belirlenen ilkeler çerçevesinde yürütülür.

Dersin Amacı

Bitirme Projesi ile öğrencilerimize; bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanarak bağımsız olarak bir çalışma yapabilme, bağımsız olarak bir rapor hazırlayabilme ve hazırladığı raporu sözlü olarak sunabilme yeteneğinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bitirme Projesi konusunun belirlenmesi ve çalışmanın oluşturulmasında ilgili bölümün Program Çıktılarının tamamının en üst düzeyde sağlanması danışmanlar tarafından hedeflenmelidir. Ayrıca, çalışmanın Bitirme Projesi şablonuna göre hazırlanması temel ilkedir.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
2 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
3 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
4 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
5 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
6 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
8 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
9 ara sınav değerlendirmesi
11 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
12 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
13 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
14 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
15 Danışman ile öğrenci proje bitimi sonuna kadar haftada bir kez düzenli olarak görüşür. Bu görüşmede danışman, projenin ilerlemesi hakkında öğrenciyi yönlendirir.
16 final değerlendirmesi