1 |
Biyolojik zarların yapısı ve fonksiyonları
|
|
Laboratuvar aletlerinin tanıtılması ve deneysel çalışmalarda uyulması gereken kurallar
|
Fizyoloji 1-2. hafta.ppt
Fizyoloji 3-5. hafta.ppt
Fizyoloji 6-8. hafta.ppt
Fizyoloji 9-11. hafta.ppt
Fizyoloji 12-13. hafta (Koku ve Tat alma).ppt
Fizyoloji 14. hafta (işitme).ppt
|
2 |
Biyolojik zarlar ve madde taşınma mekanizmaları
|
|
Molekül büyüklüğünün diffüzyon faaliyetine etkisi
|
|
3 |
İstirahat zar potansiyeli
|
|
Enzimlerin difüzyon faaliyetine etkisi |
|
4 |
İş potansiyeli
|
|
İnsan kanında hemoglobin miktarının belirlenmesi |
|
5 |
Kimyasal sinapslar ve özellikleri
|
|
İnsanda kan gruplarının belirlenmesi |
|
6 |
Elektriksel sinapslar ve özellikleri
|
|
İnsan kanında lökosit miktarının belirlenmesi |
|
7 |
İskelet kasının yapısı ve kasılması |
|
İnsan kanında eritrosit miktarının belirlenmesi |
|
8 |
Düz kasların yapısı ve kasılması |
|
İnsan kanında trombosit miktarının belirlenmesi |
|
9 |
Ara sınav |
|
|
|
10 |
Koku alma fizyolojisi |
|
Kas yorgunluğu |
|
11 |
Tat alma fizyolojisi |
|
Kandaki karbondioksit miktarının belirlenmesi |
|
12 |
İşitme ve denge fizyolojisi |
|
Proteinlerin sindirimi |
|
13 |
Görme fizyolojisi |
|
Yağların sindirimi |
|
14 |
İnsanda solunum sistemi |
|
Solunan havadaki karbondioksit seviyesinin belirlenmesi |
|
15 |
İnsanda solunum gazlarının (oksijen ve karbondioksit) kan yoluyla taşınması |
|
Laboratuvar Sınavı |
|