| 1 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 2 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 3 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 4 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 5 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 6 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 7 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 8 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 9 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 10 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 11 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 12 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 13 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 14 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|
| 15 |
1 Besin kimyası ve önemi, besin bileşenlerinin sınıflandırılması
2 Suyun yapısı, çözücü özellikleri, su aktifliği, nem sorpsiyon izotermleri
3 Aminoasitlerin fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin yapısı
4 Proteinlerin bazı kimyasal ve fizikokimyasal özellikleri, proteinlerin fonksiyonel özellikleri
5 Karbonhidratların yapısı, monosakkaritler, karbonhidratların bazı özellikleri
6 Polisakkaritlerin yapısı, çeşitleri ve kimyasal özellikleri
7 Lipitlerin bileşimi, adlandırılması
8 Lipoliz, oksidasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon, reesterifikasyon, sabunlaşma
9 Vitaminler, mineraller
10 Enzimlerin kimyasal yapısı, enzimlerin adlandırılmaları, enzimlerin hücredeki yerleşimi
11 Enzimlerin inaktivasyonu ve kontrolü, enzimatik reaksiyonlara etki eden faktörler, gıda endüstrisinde enzimlerin kullanımı
12 Gıda Katkı maddeleri
13. Gıda Katkı maddeleri
14Gıda kontaminasyonu
15 Gıda kontaminasyonu
|
|
|
|