Ders Notları

80% Complete (success)

Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (programId: 4367, mufredatTurId: 932001)

Müfredat

Yıl: 1, Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBS-1 Seçmeli I 927003 0 0 0 0 30


Yıl: 1, Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBESYL Seminer 927001 0 0 0 0 0
FBS-2 Seçmeli II 927003 0 0 0 0 30


Yıl: 2, Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBESYL Seminer 927001 0 0 0 0 0
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 2, Dönem: 4
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 3, Dönem: 5
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 3, Dönem: 6
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

Yıl: 1, Dönem: 1 Seçmeli I
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
GMB604 Gıda Sanayinde Su 927003 2 0 0 2 6
GMB607 İçme Sütü Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB609 Gıdaların Soğukta Muhafazası 927003 2 0 0 2 6
GMB610 Hazır Yemek Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB611 Doğal Antioksidanlar* 927003 3 0 0 3 6
GMB614 Gıda Sanayinde Biyoteknolojik Uygulamalar 927003 3 0 0 3 6
GMB616 Süt Endüstrisinde Organizasyon* 927003 3 0 0 3 6
GMB618 İşlenmiş Gıdaların Reoloji 927003 3 0 0 3 6
GMB619 Tahıl Kimyası* 927003 2 0 0 2 6
GMB620 Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB621 Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü* 927003 2 2 0 3 6
GMB622 Taze Et Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB623 Et Kimyası ve Biyokimyası* 927003 3 0 0 3 6
GMB625 Kimyasal Mikrobiyoloji* 927003 2 0 0 2 6
GMB626 Gıda Proteinleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB628 Gıda Mikoloji ve Mikrotoksikolojisi 927003 2 0 0 2 6
GMB629 Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu* 927003 3 0 0 3 6
GMB630 Gıdaların Doğal Pigmentleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB632 Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB633 Sert Buğday Ürünleri Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB634 Ekmek Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB636 Tereyağı Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB638 Gıda Emilsiyonları 927003 3 0 0 3 6
GMB639 Organik Gıda Üretimi* 927003 2 0 0 2 6
GMB640 Gıda Güvenliği* 927003 3 0 0 3 6
GMB641 Kalite Yönetim Sistemleri* 927003 2 0 0 2 6
GMB642 Gıda İşlemede Besinsel Kayıplar* 927003 3 0 0 3 6
GMB643 Gıda Etiketleme* 927003 2 0 0 2 6
GMB644 Lipid Kimyası* 927003 3 0 0 3 6
GMB646 Gıda Mühendisliğinde Aktarım Olayları* 927003 3 0 0 3 6
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB649 Bitkisel Gıdalarda Toksit Madde* 927003 3 0 0 3 6
GMB650 Gıda Mühendisliğinde Deneysel Tasarım ve Analizleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB651 Proje Hazırlama Teknikleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB652 Gıda Endüstrisinde Minimum İşleme Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB653 Dondurulmuş Gıdalar 927003 3 0 0 3 6
GMB658 Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuar Teknikleri 927003 3 0 0 3 6
GMB660 Gıda Mühendisliğinde Mayematiksel Uygulamalar* 927003 2 0 0 2 6
GMB660 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6
GMB662 Patent ve Patentleme Süreçleri 927003 3 0 0 3 0
GMB663 Gıda Mühendisliğinde İnovasyon Yönetimi 927003 3 0 0 3 0
GMP603 Peynir Teknolojisi 927003 2 2 0 3 6
GMP608 Bira Teknolojisi 927003 2 2 0 3 0
GMP609 Şarap Teknolojisi 927003 2 2 0 3 0
GMP618 Enzimler Kimyası 927003 2 0 0 2 6
GMP623 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler 927003 3 0 0 3 0
GMP626 Tahıl Kimyası 927003 2 0 0 2 6
GMP627 Gıda Sanayinde Mikrobiyolojik Enzimler* 927003 3 0 0 3 6
GMP628 Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü 927003 2 2 0 3 6
GMP637 Gıda Sanayiinde Mikrobiyolojik Enzimler 927003 3 0 0 3 6
GMP645 Ekmek Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
GMP649 Besin Öğesi İnteraksiyonları 927003 3 0 0 3 0


Yıl: 1, Dönem: 2 Seçmeli II
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
GMB604 Gıda Sanayinde Su 927003 2 0 0 2 6
GMB607 İçme Sütü Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB609 Gıdaların Soğukta Muhafazası 927003 2 0 0 2 6
GMB610 Hazır Yemek Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB611 Doğal Antioksidanlar* 927003 3 0 0 3 6
GMB614 Gıda Sanayinde Biyoteknolojik Uygulamalar 927003 3 0 0 3 6
GMB616 Süt Endüstrisinde Organizasyon* 927003 3 0 0 3 6
GMB618 İşlenmiş Gıdaların Reoloji 927003 3 0 0 3 6
GMB619 Tahıl Kimyası* 927003 2 0 0 2 6
GMB620 Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB621 Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü* 927003 2 2 0 3 6
GMB622 Taze Et Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB623 Et Kimyası ve Biyokimyası* 927003 3 0 0 3 6
GMB625 Kimyasal Mikrobiyoloji* 927003 2 0 0 2 6
GMB626 Gıda Proteinleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB628 Gıda Mikoloji ve Mikrotoksikolojisi 927003 2 0 0 2 6
GMB629 Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu* 927003 3 0 0 3 6
GMB630 Gıdaların Doğal Pigmentleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB632 Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB633 Sert Buğday Ürünleri Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB634 Ekmek Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB636 Tereyağı Teknolojisi* 927003 2 0 0 2 6
GMB638 Gıda Emilsiyonları 927003 3 0 0 3 6
GMB639 Organik Gıda Üretimi* 927003 2 0 0 2 6
GMB640 Gıda Güvenliği* 927003 3 0 0 3 6
GMB641 Kalite Yönetim Sistemleri* 927003 2 0 0 2 6
GMB642 Gıda İşlemede Besinsel Kayıplar* 927003 3 0 0 3 6
GMB643 Gıda Etiketleme* 927003 2 0 0 2 6
GMB644 Lipid Kimyası* 927003 3 0 0 3 6
GMB646 Gıda Mühendisliğinde Aktarım Olayları* 927003 3 0 0 3 6
GMB648 Zeytinyağı Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB649 Bitkisel Gıdalarda Toksit Madde* 927003 3 0 0 3 6
GMB650 Gıda Mühendisliğinde Deneysel Tasarım ve Analizleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB651 Proje Hazırlama Teknikleri* 927003 3 0 0 3 6
GMB652 Gıda Endüstrisinde Minimum İşleme Teknolojisi* 927003 3 0 0 3 6
GMB653 Dondurulmuş Gıdalar 927003 3 0 0 3 6
GMB658 Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuar Teknikleri 927003 3 0 0 3 6
GMB660 Gıda Mühendisliğinde Mayematiksel Uygulamalar* 927003 2 0 0 2 6
GMB660 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6
GMB662 Patent ve Patentleme Süreçleri 927003 3 0 0 3 6
GMB663 Gıda Mühendisliğinde İnovasyon Yönetimi 927003 3 0 0 3 6
GMP603 Peynir Teknolojisi 927003 2 2 0 3 6
GMP608 Bira Teknolojisi 927003 2 2 0 3 0
GMP609 Şarap Teknolojisi 927003 2 2 0 3 0
GMP618 Enzimler Kimyası 927003 2 0 0 2 6
GMP623 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler 927003 3 0 0 3 0
GMP627 Gıda Sanayinde Mikrobiyolojik Enzimler* 927003 3 0 0 3 6
GMP633 Gıdalarda Raf Ömrü 927003 2 0 0 2 0
GMP649 Besin Öğesi İnteraksiyonları 927003 3 0 0 3 0

İletişim Bilgileri

Adres:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN
Telefon:
(362) 312 19 19
Eposta:
iletisim@omu.edu.tr