Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Bahçe Bitkileri (programId: 5080, mufredatTurId: 932001)

Müfredat

Yıl: 1, Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBE-1 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30


Yıl: 1, Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBE-2 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30
FBESYL Seminer 927001 0 0 0 0 0
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 2, Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBESYL Seminer 927001 0 0 0 0 0
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 2, Dönem: 4
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 3, Dönem: 5
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 0
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Yıl: 3, Dönem: 6
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBETZ Tez 927001 0 0 0 0 0
FBUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

Yıl: 1, Dönem: 1 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
BAH601 Bahçe Ürünlerinde Soğutma ve Muhafaza Teknikleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH602 Yazlık Sebze Islahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH603 Bahçe Bitkilerinin Biyolojik Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH604 Bahçe Bitkileri Yetiştiriciliğinin Fizyolojik Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH606 Organik Bağcılık 927003 2 2 0 3 7.5
BAH607 Örtüaltı Yetiştiriciliğinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH608 Organik Sebze Tohum Üretimi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH609 Açıkta Sebze Yetiştiriciliğinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH610 Bahçe Bitkilerinde Hasat-Tasnif ve Ambalajlama Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH611 Bağcılıkta Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH612 Bitki Büyüme ve Gelişmesinin Kantitatif Analizleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH613 Organik Sert Kabuklu Meyve Yetiştiriciliği 927003 3 0 0 3 7.5
BAH614 Fotosentez Ekolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH615 Asmanın Biyolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH616 Kışlık Sebze Islahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH617 Meyve Çeşit Bilimi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH618 Bahçe Bitkileri Laboratuvar Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH619 Bahçe Bitkilerinin Döllenme Biyolojisi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH620 Organik Mantar Üretimi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH621 Subtropik Meyve İslahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH622 Meyve Fidanı Üretiminde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH623 Meyve Ağaçlarında Budama ve Terbiye Sistemleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH624 Mantar Yetiştirme Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH625 Mantar Miseli Üretim Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH626 Asma Fizyolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH627 Bahçe Bitkilerinin Özel Ekolojik İstekleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH628 Asma Fidanı Üretim Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH629 Sert Kabuklu Meyve ve Türlerinde Yeni Gelişimler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH630 Sert ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH631 Subtropik İklim Meyve ve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH632 Organik Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH633 Tohumluk Kontrol ve Sertifikasyonu 927003 2 2 0 3 7.5
BAH634 Sebze Tohumu Muhafaza Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH635 Sebze Tohumculuğunda Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH636 Meyve Seleksiyon Kriter Değerleri 927003 2 0 0 2 7.5
BAH637 Organik Üzümsü Meyve Yetiştiriciliği 927003 3 0 0 3 7.5
BAH638 Açıkta ve Örtüaltında Organik Sebze Yetiştiriciliği 927003 3 2 0 4 7.5
BAH639 Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyve Türlerinde Kullanılan Anaçlar 927003 3 0 0 3 7.5
BAH640 İleri Üzümsü Meyve Yetiştirme Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH641 Üzümsü Meyve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH642 Üzümsü Meyveler Islahı 927003 3 0 0 3 7.5
BAH643 Makro Mantar Teşhis Yöntemleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH644 Soğanlı Yumrulu ve Rizomlu Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH645 Kesme Çiçek Yetiştirme Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH646 Dış Mekan Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH647 İç Mekan Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH648 Kültürü Yapılan Vacciniumların Yetiştiriciliği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH651 Üzüm Çeşitleri(Sofralık,Şaraplık,Kurutmalık) 927003 3 0 0 3 7.5
BAH652 Bağcılıkta Terbiye Sistemleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH653 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 7.5
BAH654 Girişimcilik ve Yenilikçilik 927003 2 0 0 2 7.5
BAH655 Meyvecilikte Anaç-Kalem İlişkisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH656 Bahçe Ürünlerinde Bioaktif Bileşikler 927003 3 0 0 3 7.5


Yıl: 1, Dönem: 2 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
BAH601 Bahçe Ürünlerinde Soğutma ve Muhafaza Teknikleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH602 Yazlık Sebze Islahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH603 Bahçe Bitkilerinin Biyolojik Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH604 Bahçe Bitkileri Yetiştiriciliğinin Fizyolojik Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH605 Ilıman İklim Meyve Islahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH606 Organik Bağcılık 927003 2 2 0 3 7.5
BAH607 Örtüaltı Yetiştiriciliğinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH608 Organik Sebze Tohum Üretimi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH609 Açıkta Sebze Yetiştiriciliğinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH610 Bahçe Bitkilerinde Hasat-Tasnif ve Ambalajlama Esasları 927003 3 0 0 3 7.5
BAH611 Bağcılıkta Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH612 Bitki Büyüme ve Gelişmesinin Kantitatif Analizleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH613 Organik Sert Kabuklu Meyve Yetiştiriciliği 927003 3 0 0 3 7.5
BAH614 Fotosentez Ekolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH615 Asmanın Biyolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH616 Kışlık Sebze Islahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH617 Meyve Çeşit Bilimi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH618 Bahçe Bitkileri Laboratuvar Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH619 Bahçe Bitkilerinin Döllenme Biyolojisi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH620 Organik Mantar Üretimi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH621 Subtropik Meyve İslahı 927003 2 2 0 3 7.5
BAH622 Meyve Fidanı Üretiminde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH623 Meyve Ağaçlarında Budama ve Terbiye Sistemleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH624 Mantar Yetiştirme Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH625 Mantar Miseli Üretim Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH626 Asma Fizyolojisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH627 Bahçe Bitkilerinin Özel Ekolojik İstekleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH628 Asma Fidanı Üretim Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH629 Sert Kabuklu Meyve ve Türlerinde Yeni Gelişimler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH630 Sert ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH631 Subtropik İklim Meyve ve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH632 Organik Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH633 Tohumluk Kontrol ve Sertifikasyonu 927003 2 2 0 3 7.5
BAH634 Sebze Tohumu Muhafaza Teknikleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH635 Sebze Tohumculuğunda Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH636 Meyve Seleksiyon Kriter Değerleri 927003 2 0 0 2 7.5
BAH637 Organik Üzümsü Meyve Yetiştiriciliği 927003 3 0 0 3 7.5
BAH638 Açıkta ve Örtüaltında Organik Sebze Yetiştiriciliği 927003 3 2 0 4 7.5
BAH639 Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyve Türlerinde Kullanılan Anaçlar 927003 3 0 0 3 7.5
BAH640 İleri Üzümsü Meyve Yetiştirme Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH641 Üzümsü Meyve Türlerinde Yeni Gelişmeler 927003 3 0 0 3 7.5
BAH642 Üzümsü Meyveler Islahı 927003 3 0 0 3 7.5
BAH643 Makro Mantar Teşhis Yöntemleri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH644 Soğanlı Yumrulu ve Rizomlu Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH645 Kesme Çiçek Yetiştirme Tekniği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH646 Dış Mekan Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH647 İç Mekan Süs Bitkileri 927003 2 2 0 3 7.5
BAH648 Kültürü Yapılan Vacciniumların Yetiştiriciliği 927003 2 2 0 3 7.5
BAH649 Meyve Ağaçları Fizyolojisi I 927003 3 0 0 3 7.5
BAH650 Kültürü Yapılan Vacciniumların Tetişi 927003 2 2 0 3 7.5
BAH651 Üzüm Çeşitleri(Sofralık,Şaraplık,Kurutmalık) 927003 3 0 0 3 7.5
BAH652 Bağcılıkta Terbiye Sistemleri 927003 3 0 0 3 7.5
BAH653 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 7.5
BAH654 Girişimcilik ve Yenilikçilik 927003 2 0 0 2 7.5
BAH655 Meyvecilikte Anaç-Kalem İlişkisi 927003 3 0 0 3 7.5
BAH656 Bahçe Ürünlerinde Bioaktif Bileşikler 927003 3 0 0 3 7.5

İletişim Bilgileri

Adres:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN
Telefon:
(362) 312 19 19
Eposta:
iletisim@omu.edu.tr