FBİ668
|
Mikrobiyolojide İzolasyon Teknikleri |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB604
|
Gıda Sanayinde Su |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB607
|
İçme Sütü Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB609
|
Gıdaların Soğukta Muhafazası |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB610
|
Hazır Yemek Teknolojisi* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB611
|
Doğal Antioksidanlar* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB614
|
Gıda Sanayinde Biyoteknolojik Uygulamalar |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB616
|
Süt Endüstrisinde Organizasyon* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB618
|
İşlenmiş Gıdaların Reoloji |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB619
|
Tahıl Kimyası* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB620
|
Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB621
|
Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü* |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB622
|
Taze Et Teknolojisi* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB623
|
Et Kimyası ve Biyokimyası* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB625
|
Kimyasal Mikrobiyoloji* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB626
|
Gıda Proteinleri* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB628
|
Gıda Mikoloji ve Mikrotoksikolojisi |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB629
|
Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB630
|
Gıdaların Doğal Pigmentleri* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB632
|
Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB633
|
Sert Buğday Ürünleri Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB634
|
Ekmek Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB636
|
Tereyağı Teknolojisi* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB638
|
Gıda Emilsiyonları |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB639
|
Organik Gıda Üretimi* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB640
|
Gıda Güvenliği* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB641
|
Kalite Yönetim Sistemleri* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB642
|
Gıda İşlemede Besinsel Kayıplar* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB643
|
Gıda Etiketleme* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB644
|
Lipid Kimyası* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB646
|
Gıda Mühendisliğinde Aktarım Olayları* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB648
|
Zeytinyağı Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB649
|
Bitkisel Gıdalarda Toksit Madde* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB650
|
Gıda Mühendisliğinde Deneysel Tasarım ve Analizleri* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB651
|
Proje Hazırlama Teknikleri* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB652
|
Gıda Endüstrisinde Minimum İşleme Teknolojisi* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB653
|
Dondurulmuş Gıdalar |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB658
|
Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuar Teknikleri |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB659
|
Gıda Mühendisliğinde Mikrobiyolojik Laboratuar Teknikleri |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB660
|
Gıda Mühendisliğinde Mayematiksel Uygulamalar* |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB660
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB661
|
Girişimcilik ve Yenilikçilik |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMB662
|
Patent ve Patentleme Süreçleri |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMB663
|
Gıda Mühendisliğinde İnovasyon Yönetimi |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP603
|
Peynir Teknolojisi |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP608
|
Bira Teknolojisi |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP609
|
Şarap Teknolojisi |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP618
|
Enzimler Kimyası |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMP623
|
Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP626
|
Tahıl Kimyası |
927003 |
2 |
0 |
0 |
2 |
6 |
|
GMP627
|
Gıda Sanayinde Mikrobiyolojik Enzimler* |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP628
|
Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü |
927003 |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
GMP649
|
Besin Öğesi İnteraksiyonları |
927003 |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|