Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Veterinerlik Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (programId: 5141, mufredatTurId: 932001)

Müfredat

Yıl: 1, Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SBE-1 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30


Yıl: 1, Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBE-2 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30
SBESYL Seminer 927001 0 2 0 0 0


Yıl: 2, Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 2, Dönem: 4
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 3, Dönem: 5
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 3, Dönem: 6
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

Yıl: 1, Dönem: 1 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH602 Gıda Kimyası-I 927003 3 0 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 927003 3 0 0 3 6
VBH605 Gıda Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH606 Kanatlı Eti Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH607 Gıda Mevzuatı 927003 3 0 0 3 6
VBH609 Gıda Kalite Kontrolü 927003 2 0 0 2 6
VBH610 Kanatlı Etleri,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH611 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 927003 2 2 0 3 6
VBH612 Gıda Sanitasyonu 927003 3 0 0 3 6
VBH613 Gıda Kontimnantları 927003 3 0 0 3 6
VBH614 Zoonozlar 927003 3 0 0 3 6
VBH615 Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler 927003 3 0 0 3 6
VBH616 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 927003 3 0 0 3 6
VBH617 Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH618 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH619 İçme Sütü Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH620 Peynir Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH621 Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH622 Tereyağı Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH623 Dondurma Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH624 Gıda Toksikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH626 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH627 Sosis-Salam Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH628 Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH629 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH630 Kanatlı Etleri Muayenesi 927003 3 0 0 3 6
VBH631 Mezbahalarda Sanitasyon 927003 3 0 0 3 6
VBH634 Gıda Kalite Kontrolü 927003 3 0 0 3 6
VBH635 Et Bilimi ve Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH636 Süt Sanayi Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH637 Gıda Muhafazası 927003 3 0 0 3 6
VBH638 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH639 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri 927003 2 2 0 3 6
VBH640 Et Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH641 Süt Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH642 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6


Yıl: 1, Dönem: 2 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH602 Gıda Kimyası-I 927003 3 0 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 927003 3 0 0 3 6
VBH605 Gıda Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH606 Kanatlı Eti Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH607 Gıda Mevzuatı 927003 3 0 0 3 6
VBH609 Gıda Kalite Kontrolü 927003 2 0 0 2 6
VBH610 Kanatlı Etleri,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH611 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 927003 2 2 0 3 6
VBH612 Gıda Sanitasyonu 927003 3 0 0 3 6
VBH613 Gıda Kontimnantları 927003 3 0 0 3 6
VBH614 Zoonozlar 927003 3 0 0 3 6
VBH615 Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler 927003 3 0 0 3 6
VBH616 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 927003 3 0 0 3 6
VBH617 Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH618 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH619 İçme Sütü Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH620 Peynir Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH621 Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH622 Tereyağı Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH623 Dondurma Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH624 Gıda Toksikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH626 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH627 Sosis-Salam Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH628 Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH629 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH630 Kanatlı Etleri Muayenesi 927003 3 0 0 3 6
VBH631 Mezbahalarda Sanitasyon 927003 3 0 0 3 6
VBH634 Gıda Kalite Kontrolü 927003 3 0 0 3 6
VBH635 Et Bilimi ve Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH636 Süt Sanayi Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH637 Gıda Muhafazası 927003 3 0 0 3 6
VBH638 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH639 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri 927003 2 2 0 3 6
VBH640 Et Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH641 Süt Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH642 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6

İletişim Bilgileri

Adres:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN
Telefon:
(362) 312 19 19
Eposta:
iletisim@omu.edu.tr