1 |
1. Ekosistem kavramı, doğal ekosistemler |
|
|
|
2 |
2. Ekosistemdeki enerji akışı ve biyokimyasal dolaşımlar (Karbon) |
|
|
|
3 |
3. Biyokimyasal dolaşımlar ( Azot, Fosfor) |
|
|
|
4 |
4. Tarım ekosistemleri |
|
|
|
5 |
5.Hava ve hava hareketleri |
|
|
|
6 |
6. Tarım ve çevre faktörleri - Işık 1 |
|
|
|
7 |
7. Tarım ve çevre faktörleri - Işık 2 |
|
|
|
8 |
8.Tarım ve çevre faktörleri - Sıcaklık 1 |
|
|
|
9 |
9. ARASINAV-Tarım ve çevre faktörleri - Sıcaklık 2 |
|
|
|
10 |
10. Tarım ve çevre faktörleri -Yağış 1 |
|
|
|
11 |
11. Tarım ve çevre faktörleri -Yağış 2 |
|
|
|
12 |
12. Tarım ve çevre faktörleri -Yağış 3 |
|
|
|
13 |
13. Ekolojik faktörler ve çeşit seçimi |
|
|
|
14 |
14. Toprak - bitki - çevre ilişkileri |
|
|
|
15 |
15. Dönemin değerlendirilmesi |
|
|
|