1 |
Ürün hasadı ve ürünlerin hasat sonrası depolamaya hazırlanması |
|
|
|
2 |
Hasada yardımcı kimyasallar, defoliant ve desikant uygulamaları |
|
|
|
3 |
Tarla kayıpları |
|
|
|
4 |
Kurutma ve işleme |
|
|
|
5 |
Kurutma sistemleri, yığın kalınlığı, havalandırma ve ürün transferi |
|
|
|
6 |
Depolamada nem, sıcaklık ve süre faktörleri, Nem belirleme yöntemleri |
|
|
|
7 |
Depolanan ürün özelliklerinin etkisi, |
|
|
|
8 |
Depo koşullarının ürüne etkileri |
|
|
|
9 |
Arasınav |
|
|
|
10 |
Üründe kimyasal bozulma nedenleri |
|
|
|
11 |
Depoların temel özellikleri, yerleri ve şekilleri |
|
|
|
12 |
Depo tipleri |
|
|
|
13 |
Depoda sıcaklığın kontrolü |
|
|
|
14 |
Depoda sıcaklığın nemin kontrolü |
|
|
|
15 |
Gıda ve tohum için depolamada dikkat edilecek hususlar |
|
|
|