| 1 |
Yumurtanın besin madde içeriği |
|
|
|
| 2 |
Yumurta iç ve dış kalite özellikleri |
|
|
|
| 3 |
Türk gıda kodeksine göre yumurta kalitesi |
|
|
|
| 4 |
Yumurta işleme yöntemleri |
|
|
|
| 5 |
Yumurta muhafaza yöntemleri |
|
|
|
| 6 |
Laboratuvar uygulaması-1 |
|
|
|
| 7 |
Laboratuvar uygulaması-2 |
|
|
|
| 8 |
Tavuk etinin özellikleri |
|
|
|
| 9 |
Tavuk etinin besin madde içeriği |
|
|
|
| 10 |
Kesim ve işleme yöntemleri |
|
|
|
| 11 |
Laboratuvar çalışması - 3 |
|
|
|
| 12 |
Kesimhane hakkında görsel sunumlar ve kesimhane ziyaret |
|
|
|
| 13 |
Hindi eti ve kalitesi |
|
|
|
| 14 |
Kaz ve ördek eti kalitesi |
|
|
|
| 15 |
Bıldırcın, sülün ve diğer kanatlı etleri ve genel değerlendirme |
|
|
|