| 1 |
Tavuk ürünleri ve önemleri |
|
|
|
| 2 |
Tavuk eti değerlendirme ve muhafaza yöntemleri |
|
|
|
| 3 |
Yumurta değerlendirme ve muhafaza yöntemleri |
|
|
|
| 4 |
Tavuklardan elde edilen yan ürünler, değerlendirilmesi ve muhafazası
-Kuluçka ürünleri |
|
|
|
| 5 |
Tavuklardan elde edilen yan ürünler, değerlendirilmesi ve muhafazası
-Kesimhane ürünleri |
|
|
|
| 6 |
Tavuklardan elde edilen yan ürünler, değerlendirilmesi ve muhafazası
-Altlık ve gübre |
|
|
|
| 7 |
Sıvı yumurta ürünleri ve muhafazası |
|
|
|
| 8 |
Kabuklu yumurta muhafazası |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Yumurtacı işletme ziyareti, kabuklu yumurta ambalajlama ve muhafaza uygulamaları |
|
|
|
| 11 |
Etlik piliç işletme ziyareti, etlik piliç ve altlık yönetimi |
|
|
|
| 12 |
Tavuk gübresi işleme ve değerlendirme işletme ziyareti |
|
|
|
| 13 |
Makale değerlendirme ve öğrencilere sunum yaptırma |
|
|
|
| 14 |
Makale değerlendirme ve öğrencilere sunum yaptırma |
|
|
|
| 15 |
Makale değerlendirme ve öğrencilere sunum yaptırma |
|
|
|