| 1 |
Et tavuklarının özellikleri, et tipi tavuk ırkları ve özellikleri |
Etçi tavuk ırklarına ait görseller ve özellikleri |
|
|
| 2 |
Islah işletmeleri, saf hatlar, et tipi ebeveynlerin elde edilme sistemi |
|
|
|
| 3 |
Islah işletmelerinde üretilen ebeveynlerin çoğaltılması ve dağıtım kanalları |
|
|
|
| 4 |
Damızlık etçi tavukların yetiştirilme tekniği |
Farklı ebeveynlere ait bilgilerin değerlendirilmesi |
|
|
| 5 |
Damızlık etçi tavukların yetiştirilme tekniği |
Farklı ebeveynlere ait bilgilerin değerlendirilmesi |
|
|
| 6 |
Damızlık etçi tavukların yetiştirilme tekniği |
Farklı ebeveynlere ait bilgilerin değerlendirilmesi |
|
|
| 7 |
Et tipi damızlıklarda Kuluçkacılık |
Kuluçka uygulamaları |
|
|
| 8 |
Etlik piliç yetiştirme sistemi |
Etlik piliç kümesinde yetiştirme uygulamaları |
|
|
| 9 |
Ara sınavı |
|
|
|
| 10 |
Etlik piliç yetiştirme uygulamaları |
|
|
|
| 11 |
Türkiye'de etlik piliç ıslah çalışmaları |
|
|
|
| 12 |
Ticari etlik piliç işletmeleri (hızlı gelişen) |
|
|
|
| 13 |
Ticari etlik piliç işletmeleri (Yavaş gelişen) |
|
|
|
| 14 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|
| 15 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|