| 1 |
Tavukçuluk işletmeleri için yer seçimi ve özellikleri |
|
|
|
| 2 |
Tavukların çevresel talepleri ve kümes içi iklim koşulları |
|
|
|
| 3 |
Etlik piliç kümesleri ve özellikleri |
|
|
|
| 4 |
Yumurta tavuğu kümesleri ve özellikleri |
|
|
|
| 5 |
Etçi damızlık kümesleri |
|
|
|
| 6 |
Yumurtacı damızlık kümesler |
|
|
|
| 7 |
Kümes içi ekipmanlar |
|
|
|
| 8 |
Alternatif üretim sistemleri için kümesler |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
İşletme planlama ve kümes detay çizimleri |
|
|
|
| 11 |
İşletme planlama ve kümes detay çizimleri |
|
|
|
| 12 |
İşletme planlama ve kümes detay çizimleri |
|
|
|
| 13 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|
| 14 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|
| 15 |
Makale değerlendirme ve sunumlar |
|
|
|