1 |
Mikrobiyal Biyoteknolojinin tarihçesi, kapsamı: kullanılan teknikler ve örnekler
|
|
|
|
2 |
DNA, RNA, protein sentezi, Rekombinant DNA teknolojisi, klonlama, Prokaryot ve ökaryotlarda gen ifadesi ve manipülasyonu
|
|
|
|
3 |
Omiks dünyası: genomik, proteomik, transkriptomik, metagenomik, metabolomik
|
|
|
|
4 |
Mikrobiyal üreme kinetikleri: kesikli ve sürekli kültür, fermantasyon teknolojisi, biypofilm, immobilize hücreler
|
|
|
|
5 |
PROTEİNLERİN REKOMBİNANT MİKROORGANİZMALAR TARAFINDAN BÜYÜK ÖLÇEKLİ ÜRETİMLERİ, PROTEİN MÜHENDİSLİĞİ, DİREKT MUTAGENEZ
|
|
|
|
6 |
Biyokatalizler: doğal enzimler ve varyantları
|
|
|
|
7 |
Mikroorganizmaların endüstriyel kullanımları: biyopolimerler, aminoasitler, etanol
|
|
|
|
8 |
Mikroorganizmaların endüstriyel kullanımları: ticari ürünler,
|
|
|
|
9 |
BİYOREMEDİASYON, ATIK SU ARITIMI, AĞIR METALLERİN UZAKLAŞTIRILMASI
|
|
|
|
10 |
Biyomadencilik, biyoyakıtlar
|
|
|
|
11 |
PGPR’LER, mikrobiyal insektisitler
|
|
|
|
12 |
Rumen mikrobiyomu
|
|
|
|
13 |
Antibiyotik ve aşı üretimi
|
|
|
|
14 |
Alternatif enerji üretimi
|
|
|
|
15 |
<sunum 1 |
|
|
|
16 |
Sunumlar-2 |
|
|
|