1 |
Mikrobiyal Biyoteknolojinin tarihçesi, kapsamı: kullanılan teknikler ve örnekler |
|
|
|
2 |
Mikroorganizmaların sınıflandırılması ve özellkileri |
|
|
|
3 |
Mikrobiyal suşların değerli metabolit üretimleri açısından izolasyonu ve taranması |
|
|
|
4 |
Mikrobiyal üreme kinetikleri: kesikli ve sürekli kültür, fermantasyon teknolojisi, biyofilm, immobilize hücreler |
|
|
|
5 |
Endüstriyel açıdan önemli sekonder metabolitler |
|
|
|
6 |
Tarımsal üretim açısından önemli sekonder metabolitler |
|
|
|
7 |
Ara sınav |
|
|
|
8 |
Analitik yöntemler: HPLC |
|
|
|
9 |
Analitik metodlar: GS-MS |
|
|
|
10 |
Analitik yöntemler: TLC, NMR |
|
|
|
11 |
|
Araştırma makalesinin öğrenciler tarafından sunumu |
|
|
12 |
|
Araştırma makalesinin öğrenciler tarafından sunumu |
|
|
13 |
|
Araştırma makalesinin öğrenciler tarafından sunumu |
|
|
14 |
|
Araştırma makalesinin öğrenciler tarafından sunumu |
|
|
15 |
|
Öğrenci raporları üzerine tartışma |
|
|
16 |
Final Sınavı |
|
|
|