| 1 |
Giriş |
|
|
|
| 2 |
Çeşitli gıda sektöründe su |
|
|
|
| 3 |
Gıda sektöründeki su gereksinimini |
|
|
|
| 4 |
Su kirliliği ve su ortamlarının kirlenmesi |
|
|
|
| 5 |
Sularda kirleticiler ve sınıflandırılması |
|
|
|
| 6 |
Atık sular ve arıtma teknikleri |
|
|
|
| 7 |
Sularda aranan özellikler |
|
|
|
| 8 |
Atık suların bileşimi |
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Et endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
| 11 |
Süt endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
| 12 |
Meyve-sebze endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
| 13 |
Tahıl endüstrisinde su kullanımı |
|
|
|
| 14 |
Diğer gıda endüstrilerinde su kullanımı |
|
|
|
| 15 |
Su mevzuatı |
|
|
|