| 1 |
Serbest radikaller ve oluşumu |
|
|
|
| 2 |
Serbest radikaller ve sağlık |
|
|
|
| 3 |
Lipit oksidasyonu |
|
|
|
| 4 |
Antioksidan: Tanımı, sınıflandırılması |
|
|
|
| 5 |
Antioksidan olarak askorbik asit: Gıdalarda bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
| 6 |
Antioksidan olarak karotenoidler: Gıdalarda bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
| 7 |
Antioksidan olarak Fenolik bileşikler: Bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
| 8 |
Antioksidan olarak tokoferoller: Bulunuşu, belirlenmesi |
|
|
|
| 9 |
Sınav, rapor teslimi |
|
|
|
| 10 |
Antioksidan mineraller |
|
|
|
| 11 |
Antioksidanlarca zengin gıdalar |
|
|
|
| 12 |
Antioksidanlarca zengin gıdalar |
|
|
|
| 13 |
Diğer Antioksidanlar: saponin, resveratrol, melatonin, lignanlar |
|
|
|
| 14 |
Antioksidan aktivite ölçüm yöntemleri |
|
|
|