Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2023, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Güncel literatür

Dersin İçeriği

Gıdaların reolojik modellerinin öğrenilmesi

Dersin Amacı

Gıdaların reolojik özelliklerinin değerlendirilebilmesi için gerekli yetkinliklerin kazanılması

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 reolojik kavramların öğrenilmesi
2 reolojik kavramların öğrenilmesi
3 gıdaların reolojik özellikleri ve modellerin öğrenilmesireolojik kavramların öğrenilmesi
4 gıdaların reolojik özellikleri ve modellerin öğrenilmesi
5 gıdaların reolojik özellikleri ve modellerin öğrenilmesi
6 gıdaların reolojik özellikleri ve modellerin öğrenilmesi
7 arasınav
8 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
9 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
10 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
11 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
12 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
13 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi
14 gıdaların reolojisi üzerine çalışmaların incelenmesi