1 |
Giriş |
|
|
|
2 |
Gıda Işınlama: Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
3 |
Ultraviyole ve gıda muhafaza |
|
|
|
4 |
Ultrason |
|
|
|
5 |
Ohmik ısıtma:Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
6 |
Vurgulu elektrik alan:Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
7 |
Vurgulu ışık:Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
8 |
Yüksek hidrostatik basınç teknolojisi:Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
9 |
Arasınav |
|
|
|
10 |
İnfrared teknolojisi, Mikrodalga ısıtma |
|
|
|
11 |
Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu |
|
|
|
12 |
Elektrolize su
|
|
|
|
13 |
Gıda Sanayinde Nanoteknolojik uygulamalar |
|
|
|
14 |
Ozonlama |
|
|
|
15 |
Final sınavı
|
|
|
|
16 |
|
|
|
|