1 |
Gıda Işınlama: Prensip ve uygulamaları
|
|
|
|
2 |
Ultraviyole ve gıda muhafaza
|
|
|
|
3 |
Kızılötesi
|
|
|
|
4 |
Ultrason
|
|
|
|
5 |
Yüksek hidrostatik basınç teknolojisi:Prensip ve uygulamaları
|
|
|
|
6 |
Vurgulu elektrik alan:Prensip ve uygulamaları
|
|
|
|
7 |
Süperkritik akışkan ekstraksiyon |
|
|
|
8 |
Vurgulu ışık: Prensibi ve uygulamaları |
|
|
|
9 |
Arasınav |
|
|
|
10 |
Ohmik ısıtma:Prensip ve uygulamaları |
|
|
|
11 |
Ozonlama
|
|
|
|
12 |
Mikrodalga ısıtma |
|
|
|
13 |
Elektrolize su
|
|
|
|
14 |
Gıda Sanayinde Nanoteknolojik uygulamalar
|
|
|
|