| 1 |
Kesim öncesi canlı hayvan muayenesi ve kalite özellikleri |
|
|
|
| 2 |
Kesim yöntemleri ve karşılaşılan sorunlar |
|
|
|
| 3 |
Kesim yöntemleri ve karşılaşılan sorunlar |
|
|
|
| 4 |
Taze etlerde kalite kriterleriKesim yöntemlerinin et kalitesine etkileri |
|
|
|
| 5 |
Taze etlerde kalite kriterleri |
|
|
|
| 6 |
Karkas kalitesinin belirlenmesi |
|
|
|
| 7 |
Karkas parçalama ürünleri ve parça etlerin kalite kriterleri |
|
|
|
| 8 |
Karkas parçalama ürünleri ve parça etlerin kalite kriterleri |
|
|
|
| 9 |
Taze etlerin kalite özellikleri |
|
|
|
| 10 |
Taze etlerin muhafaza şartları ve etlerin kalitesi üzerine etkileri |
|
|
|
| 11 |
Taze etlerin muhafaza şartları ve etlerin kalitesi üzerine etkileri |
|
|
|
| 12 |
Taze etlerde bozulma çeşitleri ve alınması gereken önlemler |
|
|
|
| 13 |
Taze etlerde bozulma çeşitleri ve alınması gereken önlemler |
|
|
|
| 14 |
Taze etlerin ambalajlanma çeşitleri |
|
|
|