| 1 |
Raf ömrü ve raf ömrünü etkileyen faktörler |
|
|
|
| 2 |
Gıdaların bozulmasına yol açan biyotik etkenler |
|
|
|
| 3 |
Gıdaların bozulmasına yol açan abiyotik etkenler |
|
|
|
| 4 |
Gıda ambalaj malzemeleri ve özellikleri |
|
|
|
| 5 |
akıllı ambalajlama |
|
|
|
| 6 |
Aktif ambalajlama
|
|
|
|
| 7 |
Raf ömrü belirleme yöntemleri |
|
|
|
| 8 |
Raf ömrü belirleme yöntemleri-hızlandırılmış raf ömrü testi |
|
|
|
| 9 |
Arasınav |
|
|
|
| 10 |
Raf ömrü belirlemede kullanılan enstrümental yöntemler- nispi nem, nem ve su aktivitesinin belirlenmesi |
|
|
|
| 11 |
Raf ömrü belirlemede kullanılan enstrümental yöntemler- Infrared spektroskopisi |
|
|
|
| 12 |
Raf ömrü belirlemede kullanılan enstrümental yöntemler-Lipid oksidasyonun belirlenmesi |
|
|
|
| 13 |
Raf ömrü belirlemede kullanılan enstrümental yöntemler- Elektronik dil ve elektronik burun |
|
|
|
| 14 |
Raf ömrü belirlemede kullanılan enstrümental yöntemler- Mikrobiyal analizler |
|
|
|