| 1 |
Yumuşak buğday nedir? Yumuşak buğday çeşitleri ve kalite özellikleri |
|
|
|
| 2 |
Bisküvinin tanımı ve özellikleri |
|
|
|
| 3 |
Bisküvilik buğdaylar ve kalite kriterleri |
|
|
|
| 4 |
Bisküvi çeşitleri |
|
|
|
| 5 |
Bisküvi çeşitlerinin üretim prosesleri |
|
|
|
| 6 |
Bisküvi üretiminde kullanılan yoğurucu çeşitleri |
|
|
|
| 7 |
Bisküvi hamur laminasyonu, şekil verme ve pişirme hatları |
|
|
|
| 8 |
Kekin tanımı ve özellikleri |
|
|
|
| 9 |
Kek üretiminde kullanılacak buğday, un kalite özellikleri |
|
|
|
| 10 |
Kek çeşitleri ve üretim prosesleri |
|
|
|
| 11 |
Kek üretiminde kullanılan yoğurucular, kalıplar ve pişirme hatları |
|
|
|
| 12 |
Kraker tanımı, çeşitleri ve prosesleri |
|
|
|
| 13 |
Kraker üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|
| 14 |
Gofretin tanımı, çeşitleri ve prosesleri |
|
|
|
| 15 |
Gofret üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|