| 1 |
Sert buğday nedir, çeşitleri ve özellikleri |
|
|
|
| 2 |
Makarna üretiminde kullanılan buğdayın özellikleri |
|
|
|
| 3 |
Makarnalık buğdayın temizlenmesi, tavlanması, kırılması. |
|
|
|
| 4 |
Makarnalık un ve irmiğin eldesi ve kalite kriterleri. |
|
|
|
| 5 |
Makarna üretiminde kullanılan diğer hammaddeler |
|
|
|
| 6 |
Makarna üretimi ve makarna çeşitleri |
|
|
|
| 7 |
Makarna üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|
| 8 |
Makarna kalitesi üzerine etkiler |
|
|
|
| 9 |
Bulgur üretiminde kullanılan buğdayın özellikleri |
|
|
|
| 10 |
Bulgur üretiminde kullanılan buğdayın temizlenmesi, üretime hazır hale getirilmesi |
|
|
|
| 11 |
Bulgur üretim yöntemleri |
|
|
|
| 12 |
Bulgurda buğdaya göre meydana gelen değişiklikler |
|
|
|
| 13 |
Bulgur üretiminde kullanılan makine ve ekipmanlar |
|
|
|
| 14 |
Bulgur kalitesi üzerine etkiler
|
|
|
|
| 15 |
Gelecek trendler |
|
|
|