| 1 |
Minimum işleme teknolojisinin tanımı ve amaçları |
|
|
|
| 2 |
Gıdalardaki aroma maddeleri
|
|
|
|
| 3 |
Gıdalardaki doğal aroma maddeleri
|
|
|
|
| 4 |
Gıdalara dışarıdan eklenen aroma maddeleri
|
|
|
|
| 5 |
Gıdalarda kimyasal yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
| 6 |
Gıdalarda enzimatik yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
| 7 |
Gıdalarda mikrobiyolojik yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
| 8 |
Gıdalardaki aroma maddelerinin oluşumu
|
|
|
|
| 9 |
Ara sınav |
|
|
|
| 10 |
Başlıca baharatlar
|
|
|
|
| 11 |
Baharatların kimyasal bileşimini ve yaygın olarak kullanılan baharatların etken maddeleri
|
|
|
|
| 12 |
Baharat işleme teknolojisi
|
|
|
|
| 13 |
Baharatlarda kalite kontrolü
|
|
|
|
| 14 |
Ambalajlama ve depolama, bozulmada etkili faktörler
|
|
|
|
| 15 |
Baharat mevzuatı
|
|
|
|