1 |
Minimum işleme teknolojisinin tanımı ve amaçları |
|
|
|
2 |
Gıdalardaki aroma maddeleri
|
|
|
|
3 |
Gıdalardaki doğal aroma maddeleri
|
|
|
|
4 |
Gıdalara dışarıdan eklenen aroma maddeleri
|
|
|
|
5 |
Gıdalarda kimyasal yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
6 |
Gıdalarda enzimatik yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
7 |
Gıdalarda mikrobiyolojik yolla oluşan aroma maddeleri
|
|
|
|
8 |
Gıdalardaki aroma maddelerinin oluşumu
|
|
|
|
9 |
Ara sınav |
|
|
|
10 |
Başlıca baharatlar
|
|
|
|
11 |
Baharatların kimyasal bileşimini ve yaygın olarak kullanılan baharatların etken maddeleri
|
|
|
|
12 |
Baharat işleme teknolojisi
|
|
|
|
13 |
Baharatlarda kalite kontrolü
|
|
|
|
14 |
Ambalajlama ve depolama, bozulmada etkili faktörler
|
|
|
|
15 |
Baharat mevzuatı
|
|
|
|