1 |
1. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
1. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
|
|
2 |
2. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
2. Gram pozitif koklar ve oluşturdukları enfeksiyonlar |
|
|
3 |
3. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
3. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
|
|
4 |
4. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
4. Enterobacteriaceae ailesi ve enfeksiyonları |
|
|
5 |
5. Vibrionaceaelar |
5. Vibrionaceaelar |
|
|
6 |
6. Gram olumsuz sarmal bakteriler |
6. Gram olumsuz sarmal bakteriler |
|
|
7 |
7. Gram olumsuz fakültatif anaerop bakteriler |
7. Gram olumsuz fakültatif anaerop bakteriler |
|
|
8 |
Non-fermentatif gram olumsuz bakteriler |
Non-fermentatif gram olumsuz bakteriler |
|
|
9 |
9. Ara sınav |
9. Ara sınav |
|
|
10 |
10. Aerop gram olumsuz küçük basiller |
10. Aerop gram olumsuz küçük basiller |
|
|
11 |
11. Anaerop gram olumsuz bakteriler |
11. Anaerop gram olumsuz bakteriler |
|
|
12 |
12. Neisseriaceae |
12. Neisseriaceae |
|
|
13 |
13. Gram olumlu sporlu basiller, Gram olumlu sporsuz basiller |
13. Gram olumlu sporlu basiller, Gram olumlu sporsuz basiller |
|
|
14 |
14. Spiroketler, Actinomyces ve Nocardia |
14. Spiroketler, Actinomyces ve Nocardia |
|
|
15 |
15. Rickettsiales, Chlamydiales, Mycoplasmataceae |
15. Rickettsiales, Chlamydiales, Mycoplasmataceae |
|
|