1 |
Gıda Mevzuatı Tanımı |
|
|
|
2 |
Türk gıda mevzuatının tarihçesi |
|
|
|
3 |
Veteriner hekimlik ve gıda ile ilgili önemli mevzuatlar |
|
|
|
4 |
5996 sayılı veteriner hizmetleri, bitki sağlığı, gıda ve yem kanunu |
|
|
|
5 |
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği |
|
|
|
6 |
Mezbaha Ve Kombinalarda Sağlıklı Üretimi Teşvik Amacıyla Çalışacak Veteriner Hekimlerin Desteklenmesine Dair Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2005/26) |
|
|
|
7 |
Gıda Ve Yemin Resmi Kontrollerine Dair Yönetmelik |
|
|
|
8 |
Gıda Hijyeni Yönetmeliği |
|
|
|
9 |
Hayvansal Gıdalar İçin Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği |
|
|
|
10 |
Hayvansal Gıdaların Resmi Kontrollerine İlişkin Özel Kuralları Belirleyen Yönetmelik |
|
|
|
11 |
Ulusal Kırmızı Et Konseyi Kuruluş, Çalışma Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik |
|
|
|
12 |
Sınav |
|
|
|
13 |
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği |
|
|
|
14 |
Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği |
|
|
|
15 |
AB mevzuatı, uluslararası mevzuatlar |
|
|
|