Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar
1. Anonim, Türk Gıda Kodeksi, Dondurma Tebliği, Tebliğ No: 2004/45,
http://www.kkgm.gov.tr/TGK/Teblig/2005_45.html, 2005.
2. SEZGİN Emel, Metin ATAMER, Celalettin KOÇAK, Atilla YETİŞMEYEN,
Asuman GÜRSEL, Ayşe GÜRSOY, Süt Teknolojisi, Ankara Üniversitesi
Ziraat Fakültesi Yayınları, Ankara, 2007.
3. TEKİNŞEN O. Cenap ve Abdi KARACABEY, Bazı Stabilizatör
Karışımlarının Kahramanmaraş Tipi Dondurmanın Fiziksel ve
Organoleptik Nitelikleri Üzerine Etkisi, VHAG Proje No:594, TÜBİTAK,
Ankara, 1984.
4. ÜÇÜNCÜ Mustafa. Süt Teknolojisi II. Bölüm. EÜ Mühendislik Fakültesi
Yayınları, İzmir, 1996.