1 |
Yem katkı maddelerinin tanımı ve sınıflandırılması
|
|
|
|
2 |
Antioksidanlar, prezervatifler ve antifungaller
|
|
|
|
3 |
Bağlayıcılar, asitlik düzenleyiciler, tampon maddeler
|
|
|
|
4 |
Denatüranlar, duyusal katkı maddeler
|
|
|
|
5 |
Silaj katkı maddeleri
|
|
|
|
6 |
Renklendiriciler, lezzet artırıcılar, vitamin benzerimaddeler
|
|
|
|
7 |
Arasınav
|
|
|
|
8 |
Aminoasitler, İz elementler, organik elementler
|
|
|
|
9 |
Korunmuş yağlar, korunmuş proteinler, üre ve diğer NPN bileşikleri
|
|
|
|
10 |
Enzimler, bitki ekstrakları
|
|
|
|
11 |
Probiyotikler, prebiyotikler
|
|
|
|
12 |
Yem katkı maddelerine ilişkin yasal düzenlemeler |
|
|
|
13 |
Postbiyotikler |
|
|
|
14 |
Final sınavı |
|
|
|
15 |
|
|
|
|
16 |
|
|
|
|