1 |
Genel giriş - Besin kalitesinin tanımı |
|
|
|
2 |
Kalite faktörleri ve standartları |
|
|
|
3 |
Besin kalite ve karakteristiklerini ölçmede kullanılan yöntemler -I |
|
|
|
4 |
Besin kalite ve karakteristiklerini ölçmede kullanılan yöntemler -II |
|
|
|
5 |
Besinlerin görünüş özellikleri, sınıflandırılması, etkileyen etmenler - I |
|
|
|
6 |
Besinlerde dokunsal özellikler - I |
|
|
|
7 |
Besinlerde dokunsal özellikler - II |
|
|
|
8 |
Duyusal değerlendirmeler |
|
|
|
9 |
Vize |
|
|
|
10 |
Duyusal değerlendirmeler |
|
|
|
11 |
Duyusal değerlendirmeler |
|
|
|
12 |
Kalite değerlendirilmesinde kullanılan skalalar |
|
|
|
13 |
Kalite değerlendirilmesinde kullanılan skalalar |
|
|
|
14 |
İlgili bir uygulamayı interaktif olarak tartışma |
|
|
|
15 |
İlgili bir uygulamayı interaktif olarak tartışma |
|
|
|
16 |
Genel değerlendirme/tartışma |
|
|
|
17 |
----- |
|
|
|
18 |
----- |
|
|
|
19 |
----- |
|
|
|
20 |
----- |
|
|
|
21 |
----- |
|
|
|