1 |
GirişGiriş: Gıdaların fiziksel, kimyasal ve mikrobioyolojik özellikleri |
Yok |
Yok |
|
2 |
Gıdaların kimyasal fiziksel ve mikrobiyolojik özellikleriKatkı maddelerinin tanımı ve kullanım amaçları |
Yok |
Yok |
|
3 |
Katkı maddelerinin tanımı ve kullanım amaçlarıKatkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler |
Yok |
Yok |
|
4 |
Katkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemelerKatkı maddelerinin sınıflandırılması |
Yok |
Yok |
|
5 |
Katkı maddelerinin sınıflandırılmasıKatkı maddelerinin besinin duyusal özellikleri ve sağlık açısından değerlendirilmesi |
Yok |
Yok |
|
6 |
Katkı maddelerinin besinin duyusal özellikleri ve sağlık açısından değerlendirilmesiAntioksidanlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
7 |
Antioksidanlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıAsitliği düzenleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
8 |
Asitliği düzenleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıEmülgatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
9 |
VizeVize |
|
|
|
10 |
Emülgatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıStabilizatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
11 |
Stabilizatörler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıGamlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
12 |
Gamlar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıKoruyucular: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
13 |
Koruyucular: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıRenklendiriciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
14 |
Renklendiriciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıLezzet maddeleri ve tatlandırıcılar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
15 |
Lezzet maddeleri ve tatlandırıcılar: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıTopaklanma önleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonları |
Yok |
Yok |
|
16 |
Topaklanma önleyiciler: sınıflandırılması, kimyasal yapısı, özellikleri, fonksiyonlarıGenel tekrar |
Yok |
Yok |
|
17 |
----- |
|
|
|
18 |
----- |
|
|
|
19 |
----- |
|
|
|
20 |
----- |
|
|
|
21 |
----- |
|
|
|